A Cup Of Travel Project: Le Comptoir de Mathilde



Θαρρώ δεν υπάρχει μεγαλύτερο δίλημμα όταν ταξιδεύεις από το τι δώρα θα αγοράσεις για τους αγαπημένους σου. Ειδικά αν είσαι σαν και εμένα, ανίκανη να χρησιμοποιήσεις την -κατά τα άλλα αστείρευτη- φαντασία σου για να σκεφτείς αυτό το μικρό δωράκι που θα έκανε την μητέρα σου χαρούμενη, χωρίς να ξοδευτείς αλλά και χωρίς να περάσεις όλη την ημέρα ψάχνοντας.

Μπορεί εγώ να θεωρώ το αγαλματάκι της Πίζας, με τον Πινόκιο να αγκαλιάζει το μνημείο από δίπλα, το πιο αστείο δώρο για την αδερφή μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι καταλαβαίνουν και εκτιμούν το εκλεπτυσμένο χιούμορ μου (αυτό το καλοκαιρινό δώρο από την Ιταλία έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της).

Αν λοιπόν η μικρή σου αδερφή δεν σου έχει παραγγείλει ρούχα ή αξεσουάρ (φωτιά παίρνουν τα Urban Outfitters κάθε φορά που ταξιδεύω) η ιδανική λύση για να ένα δωράκι «ενθύμιο» από το ταξίδι σου, βρίσκεται στα τοπικά ντελικατέσεν.

Αν βρεθείς στη Γαλλία τα Le Comptoir de Mathilde είναι το ιδανικό μέρος για κάθε είδους μαρμελάδα, λικέρ και σοκολάτα. Οι συσκευασίες είναι ιδανικές για δώρο, αφού πολλές από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ντεκόρ για το σπίτι, ενώ η γεύση δεν θα σε απογοητεύσει. Οι τιμές είναι πολύ καλές για την ποιότητα των προϊόντων αλλά σε προειδοποιώ ότι θα δυσκολευτείς λιιιιιίγο να διαλέξεις γρήγορα αυτό που θέλεις ανάμεσα σε τόσες πολλές λιχούδιες.
Α…. όλα έχουν το τίμημα τους.




Οι φωτογραφίες είναι από το κατάστημα Le Comptoir de Mathilde, το οποίο επισκέφτηκα στη Lyon.










 




Comments